mandag 31. oktober 2011

Happy Halloween

Jeg er egentlig ikke så begeistret for denne "feiringen". Ikke er jeg så begeistret for fargen oransje heller... Synes i grunnen dette er en kommersiell høytid som er skapt av handesstanden, i Norge vel og merke. Dette har jo lange tradisjoner i andre land. Men selvfølgelig får storeprinsen lov til å kle seg ut og gå sammen med de andre barna i gata og gjøre knask eller knep! I min tid var det ikke noe Halloween feiring. Vi gikk julebukk. Da kledde vi oss ut, ringte på dører og sang julesanger. Er det noen som fortsatt gjør dette??


Han var storfornøyd med fangsten! Minsteprinsen fikk også litt godteri. Han er en skikkelig godtegrisJeg hadde tenkt meg en give away siden jeg bikket 10000. Nå nærmer det seg 12000... Takk til alle som er inne og kikker hos meg, legger seg til som følgere og tar seg tid til å kommentere! Tusen millioner takk alle sammen! Blir en julete give away og håper mange hiver seg med! Følg med:)

Ønsker alle en fin kveld og en god tirsdag!
Snart helg dere;)


...................................................................................


P.S Dagens bilder er tatt av pappaen i huset! 

søndag 30. oktober 2011

Gammelt nytt - arvegods ♥

Benyttet anledningen mens storeprinsen og mannen var ute av hus, og minsteprinsen sov, til å rydde litt nede. Det er fordelen med lite hus når en skal rydde:) I forrige uke var jeg og hentet settebordene hos mamma. Jeg har arvet disse etter momor og mofar, men har ikke funnet plass til de i det nye huset før nå. Mamma lurte på om vi måtte pusse og male de for de er nokså slitte på bordoverflaten, men nei, det vil jeg ikke. Det er jo det som er sjarmen!Bilderas :)

Ellers i stue er det mye fra Ikea. Ektorp hjørnesofa, Liatorp stuebod, avlastningsbord og tv-benk. Under stuebordet har jeg ei stor kurv, som jeg har blader i, og ei lita kurv, som fjernkontrollene og ladere ligger i.


Arvegods er gull! Noe helt annet enn Ikea.
Nå må jeg snart gjøre meg klar til kamp. Skal jobbe dugnad på Sør Arena. Får håpe Start klarer å slå Odd!

Ha en fin søndagskveld!

lørdag 29. oktober 2011

Litt nytt på kjøkkenet
Forrige gang jeg var på Ikea kjøpte jeg med meg noe nytt til kjøkkenet. Ettersom vi fortsatt ikke har fått oss fliser over kjøkkenbenken, så fant jeg ei stang som kunne dekke til litt:) Jeg begynner å få bestemt meg for hvilke fliser jeg har lyst på.  Det blir mest sannsynlig beige marmor 10x10. Det kommer litt an på benkeplaten og den har mannen lyst til å bytte, men om det blir likt som i dag eller en ny type har vi ikke bestemt oss for. Selv har jeg mer lyst på ny vask og kjøkkenkran. Noe likt som dette:
Krana skal være i krom.Men tilbake til det for faktisk er nytt:) Enn så lenge har jeg ei gammel saks og noen trepinner i boksene. Oppbevaringsglassene Slom fra Ikea inneholder telys og gamle kakeformer etter momor.


Nå er det bare minsteprinsen som er hjemme, storeprinsen er på overnatting hos farmor og farfar. Nå skal minsten legge seg og vi skal kose oss med noe god mat! Og forhåpentligvis Liverpoolseier;)

Ha en fin lørdag!


....................................................................................

P.S. Bildene er lånt fra lino.no, vvskomplett.no og megaflis.no

søndag 23. oktober 2011

I en grå Ektorp...

... sitter jeg nå! Og nyter utsikten til de nydelige cremefargede rosene jeg kjøpte med meg hjem i går. Take away`en er inntatt og beina er slengt på bordet. Vel fortjent etter denne helga.


I dag har min kjære fafar bursdag. Hele 92 år! Og still going strong. Gratulerer så mye med dagen!Nå blir det et sveip rundt om på blogger og nettbutikker. Er i julemodus, og trenger litt inspirasjon. En ting er ihvertfall sikkert, i år blir det mye julepynt som må stå over. Minsteprinsen plukker jo på ALT!


Ha en fin søndagskveld og ei fin uke!

lørdag 22. oktober 2011

Litt jul i hus - gavepapirVar en svipptur(!) innom Ikea i går og fikk blant annet rasket med meg litt til julegavene. Jeg har i år, som i fjor, hatt planer om å kjøpe gaver underveis, men den planen har gått heller dårlig:) Jaja, gavepapiret er ihvertfall klart!

Kjøpte også nye nytt til kjøkkenet, men det skal jeg vise senere.

Nå må jeg gjøre meg klar for håndballkamp! Snakkes:)Ha en fin lørdag!


...................................................................................

mandag 17. oktober 2011
           Do what you feel in your heart is right- you`ll be criticized anyway.

                                                              

                                                                                                                        Elanore Roosevelt..................................................................................

søndag 16. oktober 2011

Utfordring: bloggnavnet

Manuela med bloggen Mrs Hardy har en utfordring gående. En superfin blogg forresten:)

Hvorfor valgte du ditt bloggnavn?


Det å velge navn var slettes ikke lett. Det første navnet jeg hadde var Ninnis bloggeverden. Synes i grunnen ikke det navnet var så himla spennende, men med min kleina fantasi så ble det med det. For ei lita stund ihvertfall. Så leste jeg noen tips angående valg av navn på nib. Der rådet de å unngå navn med verden, blogg, hjørne, lille osv. De typiske bloggenavnene rett og slett. Og jeg da som hadde valgt lille+blogge+verden følte meg rett og slett gørrkjip i valg av navn.

Bildet i headingen den gang var dette:

Navnet ble etter ei lita stund endret til Ninni på fortet. Grunnen til dette navnet er huset vårt, eller rettere sagt gjerdene rundt det. Det ser ut som et fort:) De fleste i gate vår har det nokså åpent, men vi har murt og snekret oss helt inne:) Det lille vi hadde av tomt var egentlig bare ei steinskråning, og med det vi har gjort på utisden har vi utnyttet tomta veldig godt. Vi er superfornøyd med resultatet!


Jeg begynte å blogge for et drøyt år siden. Jeg har alltid likt å knipse bilder av ting og tang i heimen., og med bloggen ble det en fin plass å dele med andre. Jeg liker også å se tilbake på hvordan jeg har hatt det rundt forbi i huset. Bonusen med bloggingen er de positive tilbakemeldingene jeg har fått fra kjente og ukjente. Det setter jeg utrolig stor pris på


Ja, det var litt om navn og sånn. Nå kaller senga:)


Ha ei feiende fin uke!


...................................................................................


lørdag 15. oktober 2011

Julestemningen kommer snikende
Sofakrok, tv, is og juleblader! Og pc`en selvfølgelig;)Herlig lørdagskveld:)Ha en fin kveld!


...................................................................................

søndag 9. oktober 2011

Hylla anno oktober 2011Her endres de stadig! Rammene står fortsatt tomme, men det skal snart komme bilder av to skjønne prinser i disse.
Etter en blaud gåtur i byen og mat hos mamma og pappa, inntas endelig sofaen med god samvittighet:) Helga går så utrolig fort! Ukene også for den saks skyld... Håper dere får ei fin uke! Og...


Ha en fin søndagskveld!


...................................................................................

lørdag 8. oktober 2011

Mirror mirror not on the wall...

Ikke enda ihvertfall...
Tror det blir bra når det kommer opp på veggen:) Nå skal det trimmes!Ha en fin lørdagskveld!


...................................................................................

tirsdag 4. oktober 2011

Sunn dessert

Storeprinsen sa det var det beste han hadde smakt! Minsteprinsen likte det tydeligvis også for han gapte som bare det:) Dagens dessert/kveldsmat var mager vaniljekesam med jordbær og blåbær!


Enkelt og veldig godt!


God natt!


...................................................................................

søndag 2. oktober 2011

Skrekkblandet fryd ♥ ♥ ♥

I går kveld delte jeg endelig lenken til bloggen på facebooksiden min. Det skulle bare gå litt over ett år før jeg turte å gjøre det... Har tenkt på det en stund, men så er det jo litt flaut også! MEN har bare fått positive tilbakemeldinger, så tusen takk kjære venner for fine ord! Det setter jeg veldig stor pris på
Det var en ung herremann som synes bloggen var kjip:) "Det er jo bare bilder av huset deres jo". Hahahaha, hva hadde han forventet å finne her tro... Jeg må si at jeg hadde synes det hadde vært rart om denne personen hadde synes bloggen min var interessant!

Så var det jo meningen å vise dere noe av det jeg fikk rasket med meg i går. Fikk ikke summet meg til å knipse bilder på dagen i dag og plutselig ble det kveld og dårlig lys...


Dette speilet ble med hjem fra Ikea:) Har du kjøpt et speil? Mannen mente tydeligvis at det ikke var nødvendig, noe jeg selvsagt er helt uenig i. Man får da aldri for mange speil!!?!?  Det var egentlig noe så kjedelig som et rullegardin jeg skulle kjøpe, for øvrig nummer tre i rekken på samme vindu, men også litt småtterier som lys og sånn fant veien ned i handlekurven:)

Nå venter agnes:) God natt!


 Ha ei fin uke!


...................................................................................

lørdag 1. oktober 2011

Nyter stillheten

Tjo og hei som tiden flyr! Dagene går i jobb, hus, hjem, barn og trening. Jeg har nemlig (endelig) startet et nytt og bedre liv, hihi! Jeg har rett og slett meldt meg inn i Vektklubben på vg.no:) Hver kveld siden forrige mandag har jeg løpt, trent håndball eller spillt kamp, bortsett fra forrige fredag, i går og i dag. Forrige fredag sovnet jeg halv ti på sofaen:) Så bloggen har virkelig fått lide...Ikke føler jeg at jeg har hatt så mye å skrive om heller. Ingenting nytt liksom... Blir litt lei av og til. Lei av de samme motivene, samme sofakroken, samme lysestaken og samme spisestua. Det er kanskje flere av dere som også har eller har hatt det sånn?

Fikk meg heldigvis en tur på Ikea og Sørlandssenteret i dag, så fikk rasket med meg noe nytt! Viser det i morra:) Nå nyter  jeg stillheten i stua. Ungene er lagt for lenge siden og mannen er på Fifa 2012 turnering. Hver sin lyst!P.S: Ser telleren min snart er oppe i 10000! Blir snart ny give away:)Ha en fin lørdagskveld!


...................................................................................