fredag 30. desember 2011

Ønskeliste

Nytt år, nye muligheter og nye ønsker!

Her er noe av det jeg ønsker meg til hus og hjem vinter/vår 2012:
Liatorp vitrineskap.
Hvitt trekk til Ektorpen.
Morter. Denne er fra IB Laursen.
Trancherbord, Groland fra Ikea (som skal beises i drivved)
Dora melkeflaske fra GreenGates vårkolleksjon.
Hvit smal tallerkenhylle.


I tillegg drømmer jeg om:

Flise inne og bygge opp vaskemaskin og tørketrommel.
Lyse beige marmorfliser over kjøkkenbenken.
Skyvedører med speil i gangen.
Ny kommode til Storeprinsen.
Bygge ut verandaen.
Nytt tak og mer lys i stua.


Det er lov å håpe :-)Tudelidu!


...................................................................................


torsdag 29. desember 2011

Vinterrose
I år, som i fjor, måtte jeg ha ei vinterrose. Synes de er så fine. Jeg har min inne, da kan jeg nyte synet av den men de jo like godt stå ute. Denne og svibler er de eneste juleblomstene jeg har hatt i år, ellers har jeg noen små juletrær og kvister.
Ha en fin torsdag!


...................................................................................

onsdag 28. desember 2011

Endelig!

Etter å ha ønsket meg noe i flere år, ble den endelig min


Hvit Kitchen Aid!Fikk mye annet fint også, blant annet sko, gavekort i Dyreparken, gavekort i Kvadraturen, Bodumtermokopp og gavekort på Boligpluss:)


Den søte melkeflaska fra Hansen & Co fikk jeg av svigers.
Egentlig ville hun ha kjøpt Dora fra GreenGate,
men den kom ikke inn før i midten av januar.Her blåser og regner det som bare det! Digg å kunne sitte inne i sofaen i ei varm stue
God natt!


...................................................................................

mandag 26. desember 2011

Jul hos Storeprinsen

I år fikk Storeprinsen lov til å ha sitt eget tre. Han fikk sjokoladepynt med Lynet McQueen, nisser og lys fra Ikea. Kurva er fra Kid. Alle som har vært innom har måtte være med opp og se på juletreet. Han var nokså fornøyd da han la seg den kvelden vi hadde pyntet det.
I dag har det vært nok et familieselskap. Om ikke lenge så skal mor på vift og treffe igjen en gjeng med "gamle" venner. Gleder meg masse!God og mett ønsker jeg dere ei fin romjul!


...................................................................................

søndag 25. desember 2011

Merry Christmas
God jul! Håper alle har hatt en fin julaften. Bloggen har kommet litt i siste rekke den siste tiden. I går klikket det noe med bildene, men nå prøver jeg igjen!


Juletreet er på plass. Det blr satt inn søndag, men først pyntet bittelillejulaften. Bildet under ble tatt i går. Nydelig vær med sol på klar blå himmel. I dag derimot regner og blåser det. Fysj! Skikkelig innevær.


Svibler i lattekopper fra Green Gate. Det er jul det:)


Lillejulaften hadde vi besøk av mamma og pappa. Lammelår og Kvelden før kvelden er fast tradisjon. Stroeprinsen fikk se Grevinnen og hovmesteren og han lo som bare det. Vi andre lo også, men mest fordi han lo sånn. LYKKE!


Julaften var det julestrømpe, Snekker Andersen, Johannas jul, Tre nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen og Disney tegnefilmer. Ribbe og riskrem hos svigers og pakker hos mamma og pappa. Nissen stakk også innom med pakker til prinsene. Han store var helt i hundre og han minstre var livredd! I dag har vi vært på julefrokost hos tante og nå blir det en svipptur inn til svigers.


Ha en forstatt fin 1.juledag


...................................................................................

onsdag 21. desember 2011

Julen är här

Må bare dele denne med dere:)Ha en fin dag!


..................................................................................

mandag 19. desember 2011

Nytt tre
I bedet ved siden av trappa har jeg "plantet" en stor bjørkekvist og pyntet med lys. Juletreet er også på plass i stua, men uten pynt. Godt å ha en pappa som kan hjelpe med sånn når mannen ligger rett ut på sofaen. På gulvet ligger det også en stor haug med furu-, edelgran og "pinne"kvister. Gleder meg til å pynte med disse i morra.


Ha en fin mandagskveld!


...................................................................................

søndag 18. desember 2011

Så tenner vi fire lys i kveld og heier på Norge! ♥ ♥ ♥ ♥
Så tenner vi fire lys i kveld
og lar den brenne ned,
for lengsel, glede, håp og fred,
men mest allikevel
for fred på denne lille jord
der menneksene bor.


Nå er finale i håndball VM og foreløpig ser det ut som det skal gå Norges vei, men en vet jo aldri... Frankrike er bare 6 mål bak og det er jo ikke så mye i håndball!
Har faktisk spillt mot Lundetvillingene ei gang i tiden (jeg vant ikke:))

Ellers har dagen gått med til litt forkjellig. Prøvde meg på strawberry jellies fra bloggen Passion 4 baking. Mine ser bedre ut enn de smaker. De ble veldig søte... Bilde kommer:) Vi var vært å plukket en haug med kvister og et lite tre, hihi. Juletreet er innkjøpt og storeprinsen har fått et eget et som han til og med fikk lov å pakke selv hos justrehandleren. Stor stas! Har også fått pakket inn en del gaver og registrerer at jeg er langt fra fredig med juleshoppinga, men..Ååå, som jeg gleder meg til julekveldenØnsker deg en fin søndagskveld,
den 4. søndag i advent!


...................................................................................


fredag 16. desember 2011

Litt vårnytt oppi all jula

Kom over den nye vår/sommerkatalogen til GreenGate og fant mye jeg kunne tenke meg:) Den nye serien Dora synes jeg var knallfin! Kommer helt sikkert ei ny kanne og noen lattekopper inn i mitt skap i løpet av våren. Synes jeg også hører den hvite melkeflaksa med beige tekst skrike etter meg! Lekker!


Nå er det bare til jula er over så begynner nedtelling til våren for fullt. Men først altså, nå skal jula nyyyyytes. Endelig kan jeg senke skuldrene litt og se lysere på dagene. I morra har jeg fri og da skal det ryddes og vaskes, handles og kanskje også bakes. Juletreet skal handles inn til lørdag og forhåpentligvis pyntes på søndag. Det er mye som skal ordnes, så nå blir det lister over både det ene og det andre:) Jul blir det okke som!


Finner du noen nye favoritter i GreenGate katalogen ?? Eller liker du bedre det gode gamle?


Fin fredag!


...................................................................................

søndag 11. desember 2011

Så tenner vi tre lys
Så tenner vi tre lys i kveld,
for lengsel, håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er til stede.
Så tenner vi tre lys i kveld,
for lengsel, håp og glede.I går skulle vi egentlig vært ute og hatt julebord med mannen sitt firma. På grunn av ulykken ble det en stille og rolig middag hjemme hos oss i stedet. Menyen var som følger: Helstekt inderfilet ov okse, fløtegratinerte poteter, båtpoteter, smørdampede grønnsaker, champignonstuing og saus! Til dessert hadde mamma laget pavlova til oss. 


L O V E L Y !Ha en fin uke!


...................................................................................


mandag 5. desember 2011

Nibs desemberutfordring: Jul i vårt husJul hos oss er pakkekalender, adventskos, masse levende lys, godteri. Vi har aldri feiret selve dagen hjemme, men lille julaften er vi hos oss og spiser lammelår sammen med mamma og pappa. Det er tradisjon det

Tradisjon tro må jeg alltid ha noe ny pynt. Svibler, forskjellige kvister plukket selv i naturen, vinterrose. Julen er blomster.
Blir nok en litt annerledes jul i år med tanke på pasientenmen koselig skal vi ha det uansett så...Nå venter jeg i spenning på telefon fra mannen. Det ble operasjon på han nå i ettermiddag, håper virkelig det gikk bra


Lykke til alle i utfordringen! Som vanlig mange lekre bidrag:)


Tuddelidu!


....................................................................................

søndag 4. desember 2011

Så tenner vi to lys... ♥ ♥
Så tenner vi to lys i kveld,
vi tenner de for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er til stede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.


Vi har hatt litt av ei helg. Jeg var på julebord med jobben på lørdag og mannen var på lagfest med fotballen. Sent på natta natt til søndag blir jeg oppringt av sykehuset. Mannen har blitt påkjørt av en bil og har brukket leggebeinet, nokså stygt. Først trodde jeg det var noen som tullet med meg, men skjønte jo utover i samtalen at det slettes ikke var tull. Helt tilfeldig traff jeg min onkel i taxikøen. Han tilbøy seg å kjøre meg opp på sykehuset. Jeg var inne og så han, men han sov som en stein når jeg kom. Var ikke så mye mer jeg kunne gjøre der, så min onkel kjørte meg hjem.


Bilisten som kjørte han ned stakk av og har, etter det jeg vet, ikke meldt seg. Han ble påkjørt i gangfeltet og bilen skal ha kjørt fort. Min kjære har vært heldig. Hadde han vært litt lenger ut i veien, kunne det virkelig gått galt...


En får seg en støkk når noe sånn skjer. All verdens fat og lystaker betyr virkelig ingen ting! Er evig takknemlig for at det gikk som det gjorde. I morgen skal han operere, eller reparere som storeprinsen sier:) Og så kommer han hjem. Det skal bli så godt å få han hjem igjen


Så i kveld tenner jeg også lys for de som ikke er her, enten de er helt borte eller "bare" er på sykehuset. Tusen takk for all omtanke både på melding og på FB! Setter veldig pris på detØnsker dere en riktig god 2.adventssøndag!


...................................................................................