fredag 9. september 2011

KaffemaskinHar så lyst på en kaffemaskin! Egentlig skal jeg kjøpe til mannen for det er han som drikker kaffe. Og han vet at han får det, så røper ingenting nå altså:)
Synes disse retro maskinene er sabla snaisne! Bare så dumt at det er så mange farger å velge mellom... Jeg får nemlig ikke bestemt meg om hvilken farge jeg liker best. Vingleguri delux:)

Er denne et bra kjøp?? Noen som har tips til andre bra maskiner?Ha en fin kveld!


...................................................................................

2 kommentarer:

 1. Jeg har lest på en annen blogg at Nescafe Dolce Gusto er å anbefale, pga. pen design, brukervennlighet, gode smaker, maaange varianter av kaffe samt at du får laget sjokolade og iste, og maskinen kjører både varmt og kaldt vann.

  Det må sies at jeg ikke har testet den selv for jeg har en gammel veldig god Rombouts som jeg vil slite ut først. Er sånn der rar berte som får dårlig samvittighet hvis jeg kjøper en ny maskin når den jeg har fungerer (selv om den ikke er så avansert og bruker lenger tid enn nymotens maskiner). Så har jeg også noen hundre podser igjen å bruke opp... Må begynne å lage meg latte igjen :o)

  Forøvrig må jeg snike inn reklame for at Rombouts også har knallgod kaffe - dessverre går podsene på abonnement. Dolce Gusto kapsler får du kjøpt i flere matforretninger.

  Flott loftsstue dere har fått dere! Og eller nydelige bilder av et koselig hjem :o)

  SvarSlett
 2. Og nydelige bilder skulle det være... ikke og eller... beklager :o/

  SvarSlett