mandag 30. mai 2011

Gratulerer!

Først og fremst vil jeg gratulerer min vakre kusine og hennes kjære mann med vel overstått! For et par! For en kjole! For et bryllup! For en mat! For ei stemning! Det gøyeste bryllupet jeg har vært i! STORKOSTE meg virkelig:)

Bildene ble tatt litt i hu og hast, så hold ut:)


Mens brudeparet var avgårde og tok bilder, var vi noen stykker som ryddet i stand bordene. De viet seg nemlig på samme plassen som festen ble holdt. Maten som ble servert er det beste jeg har smakt! Til forrett var det kamskjell og sashimi av salmalaks og hvitvin. Til hovedrett fikk vi servert langtidsstekt indrefilet av angusokse fra Grimstad, soppstuing, grønnskaer, poteter og rødvin. Sist, men ikke minst, desserten... Pannacotta med bær og pasjonsfruktsorbet. Drikke til desserten var en kjempegod dessertvin. Smakte nesten som rødbrus (men på en god måte:)) FANTASTISK!

Etter desserten hadde søsknene og jeg et bitte lite musikalsk innslag:) Til trampeklapp fra de andre gjestene! Det falt i smak hos bruden, så det var gøy!


Etter middag var det ryddetid igjen:) Da var det dansegulvet og baren som skulle klargjøres. I 2 etg ble det servert kaffe og kaker:) Etter en liten tur opp i kakeparadiset retunerte jeg ned igjen til baren:) og dansegulvet! Resten av kvelden og natten ble mer eller mindre tilbrakt på dansegulvet :)


Kjenner jeg er litt sliten, etter ei av de artigste helgene på lenge. Var nemlig på tur til Stavanger med jobben på fredag, så fikk masse god mat og drikke den kvelden også:) Nå tror jeg rett og slett at jeg skal prøve å finne bingen.God mandagskveld til dere som titter innom!


...................................................................................

1 kommentar:

  1. Så gøy for både deg og brudeparet at bryllupet var så vellykket ♥
    Hørtes veldig gøy ut:))

    Ha en fin kveld!

    Klem Line

    SvarSlett