lørdag 30. juli 2011

Something old, something new





Til tross for en tragisk hendelse i begynnelsen av ferien, så har denne uka ellers vært helt topp! Vi har kost oss masse med store og små! Vi har vært på stranda og alle har badet, bortsett fra meg... Er blitt så utrolig pinglete med årene:) I går var jeg og prinsene hos en nabo litt lenger inn i veien og grillet. Superkoselig! Gode naboer er gull!



Something old: Hvit stol og bord
Something new: Lexingtonpute, stripete kjøkkenhåndkle, family bokstaver, Yankee Candle duftlys, zinkboks og zinkfat(Hansen &Co), kurvlykt, kurvpotter med lavendel, duk, grå trekasse og avlang kurv, (bursdagsgaver)











For noen uker siden feiret meg og mannen dobbel 30 årsdag. Vi fikk mye fint, gavekort på Ikea og Plantasjen og penger:) På Ikea har vi endelig fått kjøpt oss ny seng. Brimnes... Ei hvit ei med skuffer under. Vi med manko på oppbevaring (eller kanskje altfor mye ting og tang) må tenke praktisk fremfor estetikk:) På plantasjen blir det nye hagemøbler! Men det får vente litt. Kan ikke gå der inne når det er så fint vær ute:)







Har fortsatt ei uke med ferie igjen! Og satser på deilig sommervær også da:) I morra blir det i hvert fall et besøk på hytta hos mamma og pappa i Brekkestø:)
Sommer på Sørlandet er fantastisk!


Ha en fin helg!


...................................................................................

2 kommentarer:

 1. Ååå, så mye fint;)
  Heldige du!
  Likte ALT sammen ♥
  Er så glad i zink og kurv jeg, og grått;))
  Også 3 store Yankee candle da - juhuuu;)

  Ha en finfin hyttesøndag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så fint det ser ut. Kjempekoselig. Jeg likte også alt sammen. Likte også godt slik du la opp innlegget ditt med noe nytt og gammelt. Gratulerer med 30. Slo opp på IKEA og så sengen. Kjempefin. Til barna har vi også kjøpt IKEA seng med god oppbevaringsplass. Da valgte vi Henmnes dagseng. Vi er kjempefornøyd med det. Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett