fredag 11. mars 2011

Min favoritt

Utfordringen nå hos Anette er å vise MIN FAVORITT. Det kan være møbel, en gjenstand eller en detalj. Følg linken inn til Anette og hennes vidunderlige blogg. En av mine favoritter!Så var det min favorittgjenstand fra mitt hus da... Kommer liksom ikke utenom skapet mitt jeg da :) Det er, som jeg sikkert har nevt før, det eneste jeg ville spart på hvis jeg måtte velge et møbel fra huset vårt, og det første mannen ville kastet ut hvis han fikk velge. Men her har han selvsagt INGEN stemmerett!!!!


Jeg vet ikke så mye om dette skapet egentlig, tror det har stått på en butikk "på landet". Jeg husker det fra jeg var liten da det sto på mammas sitt rom på loftet hos momor. Jeg elsker det ihvertfall. Det er ikke noe som alle andre har og det er noe etter momor. Nå har jeg plassert mange av mine favoritter inni skapet også. Gammelt og nytt, i alle regnbuens farger :)Dagen i dag ble tilbrakt hjemme med en syk liten prins. Vi var også en tur til legen for å sjekke litt og det viste seg han hadde ørebetennelse. Og det i tillegg til øyebetennelse... Ikke noe særlig populært å dryppe både i øyne og nese. Stakkars!
Heldigvis er han på bedringens vei, men nå begynner storeprinsen å bli dårlig... Og sånn går no dagan! Skal bli godt med vår snart. Begynner å bli rimelig trett av vinter.
Nachosen er fortært og sjokoladen spist opp. Nå er det litt avslapping på sofaen før puta kaller.Ha en fin kveld! Det som er igjen av den :)


.................................................................................

8 kommentarer:

 1. Kjempefint!
  Og så kos at det er et møbel med sjel ♥ Elsker slike ting som man husker fra man var liten... Og så mye fint du hadde inni skapet! Herlige farger ♥

  Ha en fortsatt god helg, og god bedring til lille, er ikke godt og være syk!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Forstår godt at dette skapet er en av dine favoritter. Affeksjonsverdi for deg, og alle flotte sakene du kan oppbevare her. Klem fra Mona

  SvarSlett
 3. Har ikke pleid å ha så mye i det og med så mange forskjellige farger, men må forandre litt! Og nå som våren nærmer seg er det koselig med litt farge:)

  SvarSlett
 4. Hei Ninni=)!
  Tusen takk for hyggelig kommentar=)! For et nydelig skap, skjønner godt at du er glad i det!! Og så masse fint inni=). God bedring til prinsen, ikke noe gøy å være syk!!

  Ha en herlig helg og kos deg masse!
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Kjempefint! Så gøy å se alles favoritter!:)
  Tusen takk for hilsen inne hos meg!

  Ha en fin helg!:)

  klem June

  SvarSlett
 6. Hei Ninni:)
  Tusen takk for hilsen:)
  Morro og se favorittene til folk. Skapet ditt er jo praktisk og fint. Blir ikke støv på tingene da når de står der:)))

  Ha en fortsatt fin helg.
  KLem

  SvarSlett
 7. Hei

  Så hyggelig med et sånt skap som er arvet og som betyr så mye:)

  Min magnettavle som du lurte på er kjøpt på en interiørbutikk på Manglerud i Oslo. Jeg har også sett ett mindre ett hos Chicas & venner på Majorstuen.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Thanks for your visiting on my blog! Your blog is very fine. I like!

  SvarSlett