mandag 28. mars 2011

På innsiden...

...av favorittskapet mitt har jeg samlet småfavorittene mine. Ble mye farger i forhold til alt glasset jeg hadde der tidligere, men synes det ble litt koselig alikevel. Skulle bare hatt plass til skapet i stua så jeg kunne sett det bedre.


Koppen med skål har vært med meg lenge. Meg og mi kusine fikk hver vår av momor for sikkert 20-25 år siden. Det ble drukket "kaffe" av disse når vi var med momor og mofar på den nedlagte togstasjonen de leide av NSB. På min er det Tornerose og på min kusine sin er, eller var, det bilde av Askepott (tror jeg) i fillete kjole. R.I.P. Askepottkoppen! Den gikk i knas for ca 10 år siden. Min derimot lever i beste velgående. Min fetter har med Flink gutt på. Husker det var stas med de koppene. Følte oss litt som små prinsesser når vi drakk av de... Hadde vært gøy å få tak i flere av disse koppene, så hvis noen vet om hvor det går an å finne slike kopper, er det bare å rope ut:)

De to rådyrene kjøpte jeg for ikke lenge siden på en dansk nettbutikk, Nordhjem. Er superfornøyd med disse to søte små bambiene.

Så til de sorte koppene. De er nok de dyreste koppene jeg har. De kjøpte jeg i Gøteborg for snart 11 år siden. På lappen under står det Kraka Krukmakeri, de er håndlaget, så går ut i fra at det ikke er så mange som har samme! Bortsett fra hun jeg reiste sammen med som også kjøpe seg noen. Fire kopper til 140,- stk. Dyrt, men fallt bare så for de at jeg måtte bare:) I looooooove them!

Nå er det Ungkaren som gjelder!


Ha en fin kveld!


.................................................................................

2 kommentarer:

 1. Den er så nydelig den koppen ♥ Elsker headeren din jeg vettu;))
  Så artig historie, sånn skal jeg gjøre når jeg blir bestemor og (håper det blir leeeeenge til, men...) Jeg skal ha faste kopper til barnebarna, lurt!

  Rådyrene er kjemepefine, har sett de på mange blogger... vakre ♥

  HA en fin dag/kveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei

  Så hyggelig å ha en kopp med så koselige minner:) Ja du må fortsette å ta godt vare på den.

  Jeg har en award til deg inne hos meg:)

  Nyt helgen:) Klem

  SvarSlett