onsdag 6. april 2011

Pletter i luften

I går og i dag har jeg vært hjemme med minsteprinsen. Var en tur hos legen med han i dag og der tok vi noen tester. Den ene, CRP, var fin. Den andre får vi svar på til uka. Nå våknet han nettopp og hostet så mye at han kastet opp. Stakkars lille kroppen! Nå har han vært dårlig i over en måned, så håper inderlig at det snart går over! Kan nok se ut som dagen i morgen også blir tilbrakt hjemme...
Plantene over: Pletter i luften. I dag var var vi en tur til byen og hadde lunsj med to venninner og deres to jenter. Stedet var Kjøkkenskapet og en BLTsandwich ble nøysomt fordøyd! Fant noen superkule sko til guttene, men kjøpte ikke. Så må nok tilbake der ei gang i nærmeste fremtid :) Fikk også (endelig) kommet meg innom vår faste VVS butikk og bestillt nytt speil, skuffeseksjon og håndkleholder. Det var gaven fra mamma og pappa til 30 års dagen, så gleder meg til det er på plass!

Får ta meg ei runde i blogglandia før jeg tar kvelden. Til dere som titter innom:

Ha en fin kveld!


.................................................................................

2 kommentarer:

 1. Heei på du!

  Så fine pletter i luften, jeg får ikke helt til mine jeg, de tørker så fort!:/

  Ha en fin kveld,
  ♥Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Nydelig blomster og kjempefint dekket bord under! Så hyggelig at du likte flyhyllen hos oss. Den er veldig morsom. :-) Jeg kommer tilbake og hilser på igjen!
  Ha en fin kveld og håper minsten blir bra nå!! (Har en gutt på 1 år selv og de er for små til å være syke!! :-)

  SvarSlett