mandag 4. april 2011

Vår i sikte

I går var det allerede ett år siden minsteprinsen kom til verden! Tenk 1 år alt. Tida går så utrolig fort... Dagen ble feiret hjemme med besøk av momor, mofar, farmor og farfar. Ikke like storslått feiring som forrige bursdagsfeiring, men like greit. Vi har ikke all verdens av plass og ikke var bursdagsbarnet helt i form heller. Fikk ikke tatt bilder av "alle" kakene jeg bakte heller. Det ble rett og slett ikke tid til det:( Serverte daimiskake, sjokoladekake, coockies og boller. Alt made by me:) Slik så nå i hvert fall bordet ut før kakene kom frem.
Fargerike roser, vase arvet av momor, etasjefat kjøpt på Randesund Lysstøperi, duk fra Gave- og interiørhuset i Søgne.Kurvfat fra Home & Cottage, galakse tallerkener og skåler fra Hadeland glassverk, bankett sølvtøy, blank krukke har jeg fått av mamma, litt usikker på hvor hun kjøpte den og Ikea servietter:)Ikke helt i inspirasjonsmodus for tiden, men håper det snart endrer seg! Våren har virkelig satt inn for fullt og bare det burde jo være inspirerende nok... Uansett... Takk for at du er innom og leser bloggen!God natt!


.................................................................................

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med overstått til gutten din! Vakre roser i vårlige farger! Tusen takk for award, det varmer ;)Nå skal jeg kikke litt mer nedover bloggen din, ha en fin uke ;)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med overstått bursdag og god bedring til lillegutten din!:)
    Og tusen takk for koselig award, det setter jeg kjempestor pris på:)

    Klem fra Hilde

    SvarSlett