onsdag 16. november 2011

Julepynt

Jula for meg handler om tradisjoner. Og det gjelder pynten også. En tradisjon er å kjøpe noe nytt hvert år:) Jeg prøver å ikke ha de samme tingene på den samme plassen, men ofte så blir det også som året før:) Jeg har blant annet et lite rødt, slitt rådyr som jeg har hatt siden jeg var liten som alltid må fremme.Det er like spennende å pakke ut julepynten hvert år, for det er alltid noe jeg har som jeg har helt glemt at jeg har… I fjor tok jeg rett og slett og samlet all pynten og knipset bilder for å ha en litt bedre oversikt over hva jeg har og hva jeg trenger mer av. *kremt* Nisser fra Perfect Home har jeg i hvert fall nok av!
I år kommer det til å være mye som blir liggende igjen i kassene på kottet. Jeg har nemlig en himla klåfingret minsteprins som nok får en travel jobb med å sjekke ut mammas julepynt. Samme gjelder pynten på juletreet. De kulene jeg er mest redd for må rett og slett stå over denne omgangen.


Var også så vidt innom Home & Cottage i går og der var det mye jeg kunne tenke meg, men må prøve å begrense meg. I fjor dro jeg med meg hjem kvister fra naturen. Og det kommer jeg til å gjøre i år også. Billig og vakkert! Det er jo veldig fint for de som ikke har plass, eller ork, til et juletre. Noen kvister i en litt stor vase eller bøtte med enkel pynt. Herlig!

Hva skal dere pynte med i år?


Etter to dager hjemme med en syk minsteprins, er jeg veldig klar for jobb i morra. Har fått ny "sveis" å vise frem også, hihi:) I hvert fall ny farge på håret, sveisen er som den har vært mer eller mindre de siste 15 årene!
Nå er det snart dags for legging av barn, henting av barn i bursdag og så håndballtrening... Puh!


Ha en fin onsdagskveld!


....................................................................................

3 kommentarer:

 1. Så masse fint, det er kjekt å ta fram julepynten. Jeg gleder meg til å ta fram krybben, som jeg har fått av min svigerinne. Og så gleder jeg meg til å finne fram alle englene mine. Julen hos oss er rød, sølv og hvit:-)
  Jeg har også en liten nisse som jeg har hatt siden jeg var liten.

  Gleder meg:-)

  Klem fra Annfrid

  Klem fra

  SvarSlett
 2. Oioioi, så mye julepynt du har!!
  Og så mye fint ♥
  Kjempelurt og ta bilde av alt, så du husker til neste år;))

  Det skal nok bli kos hos dere til jul;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Alt for mye pynt til dette lille huset, men viktig å markere at det er jul;) Hehe...

  Så koselig med krybbe. Mamma har et gammelt nissehus som de har hatt siden hun var liten. Rundt det samler vi alt av smånisser. DET er koselig det:)

  SvarSlett