torsdag 30. september 2010

Tid for fornyelse


Etter å ha tilbrakt ei fantastisk uke på Kypros med sol, sol og atter sol fra morgen til kveld, er vi igjen tilbake i hverdagsmodus. Aldri har vi hatt så bra vær og vann på en sydentur, rett over 30 grader i luften og rett under 30 grader i vannet! Vi har alltid litt uflaks når det gjelder dette, men altså ikke denne gangen! Neste år håper jeg det blir to uker i stedet for ei. Må bare få bestilt!

I morgen blir det maling av guttrommet til eldstemann. Det er begrenset hvor gøy det er å rydde og vaske, så nå må det større forandringer til! Så da blir det ihvertfall en vegg som blir blå. På bildet over ser den mer turkis ut, men den er ikke det. Tok med meg ut den lyseblå lille postkassa fra Bruka Design og fant den fargen som var mest lik. Forhåpentligvis...


På begge gutterommene er det skråtak, så får se hvordan det blir. Er litt usikker på om det er en eller to vegger som skal bli blå. Rydding i leker blir det også. "Mamma, jeg trenger ikke Lynet-lekene mine lenger...Trenger bare de med Spiderman på!" Synes det hørtes litt for veslevoksent ut for en på 4 1/2! Lynet blir! Skal ommøblere også når jeg først er i gang. Det har jeg alltid likt. Mamma holdt på å bli gal av meg nårjeg var mindre. Jeg spurte alltid om jeg kunne ommøblere og om hun kunne hjelpe meg, men mamma, som ALDRI ommøblerer, så ALLTID "Nei, er nå det nødvendig!?!" Nødvendig og nødvendig?? Det er jo mye som ikke er nødvendig, tenkte jeg:) Og så durte jeg opp på rommet mitt og skudde rundt på de tunge furumøblene mine. Og var kjempefornøyd når jeg endelig var ferdig.

Kommer tilbake med resultatet snart!

1 kommentar:

  1. Åh, så koselig at dere har hatt det bra! 30 grader i både luft og vann hørtes utrolig fristende ut! Kjempefine bilder du viser:) Blir spennende med oppussing! Du viser vel bilder underveis?:)

    Klem:)

    SvarSlett