lørdag 9. april 2011

Mer fra innsiden

For en dag vi har hatt i dag! Utrolig deilig vær! Vi var jo nødt til å ut på tur, og i dag ble det i Bertes. Så rakk jeg en liten tur innom Antikkmessa i Starthallen. Var mye fint, men det ble ikke noe handel. I stedet kan det være at jeg tar meg en tur ut på Plantasjen eller kanskje Annas Rom eller Lysstøperiet hvis det er åpent! Traff nemlig en shoppingnerve når jeg var i hallen jeg ellers pleier å spille håndball i. Hehe!

Vel hjemme igjen ble sko og sokker tatt av og buksene brettet opp til knean:) DIGG! Våren er den desidert beste årstiden!







Ny hylle i skapet med favoritter... De to hundene plukket jeg med meg fra momor, med godkjenning fra min onkel på at jeg kunne få de (hvis jeg tok godt vare på de og  holdt de unna eventuelle skillsmisseoppgjør, hihi) Har ingen planer om å skille meg, og hvis det hadde blitt tilfelle tror jeg mannen er svært lite interessert i ta med seg disse! Flaska med Tuborg Citron har stått i dette skapet så lenge jeg kan huske, bortsett fra når jeg overtok skapet, da hadde jeg alt Galakse serviset mitt der. Elskovspilleglasset inneholdt små røde sukkerkuler som jeg stadig småspiste da jeg var liten. Glasset sto i ei brun settekasse i stua. Den nydelige posen fikk jeg av ei venninne til bursdagen. Home made! Jeg må få satt meg ned med en symaskin jeg også snart... Skålen til venstre er fra Marimekko og den andre fra Sia. Den lille vasen er jeg ikke helt sikker på hvor stammer fra, men søt er den! De små figurene fikk jeg av mamma og pappa etter en tur til Praha. Og den bittelille skjeen fikk jeg av en utstiller på Antikkmessa for en del år tilbake. Litt av hvert fra fjern og nær! Koselig det :)

Takk for i dag!


.................................................................................

1 kommentar:

  1. Koselig å samle sammen det som som betyr mye, og vise det frem:)

    God søndag:)

    Hilsen Hilde

    SvarSlett