lørdag 29. oktober 2011

Litt nytt på kjøkkenet
Forrige gang jeg var på Ikea kjøpte jeg med meg noe nytt til kjøkkenet. Ettersom vi fortsatt ikke har fått oss fliser over kjøkkenbenken, så fant jeg ei stang som kunne dekke til litt:) Jeg begynner å få bestemt meg for hvilke fliser jeg har lyst på.  Det blir mest sannsynlig beige marmor 10x10. Det kommer litt an på benkeplaten og den har mannen lyst til å bytte, men om det blir likt som i dag eller en ny type har vi ikke bestemt oss for. Selv har jeg mer lyst på ny vask og kjøkkenkran. Noe likt som dette:
Krana skal være i krom.Men tilbake til det for faktisk er nytt:) Enn så lenge har jeg ei gammel saks og noen trepinner i boksene. Oppbevaringsglassene Slom fra Ikea inneholder telys og gamle kakeformer etter momor.


Nå er det bare minsteprinsen som er hjemme, storeprinsen er på overnatting hos farmor og farfar. Nå skal minsten legge seg og vi skal kose oss med noe god mat! Og forhåpentligvis Liverpoolseier;)

Ha en fin lørdag!


....................................................................................

P.S. Bildene er lånt fra lino.no, vvskomplett.no og megaflis.no

3 kommentarer:

 1. Så koselig du hadde det på kjøkkenet, er det ikke kjekt med norgesglass?og så smart å ha kakeformer i dem da, hadde jeg ikke tenkt på.

  Ha en koselig halvveis barnefri lørdag
  Klem Åse

  SvarSlett
 2. Så koselig du har gjort det, er ikke alltid det er så mye som skal til;)
  Smart med slik knagg ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Du er flink å style :o)

  SvarSlett