søndag 16. oktober 2011

Utfordring: bloggnavnet

Manuela med bloggen Mrs Hardy har en utfordring gående. En superfin blogg forresten:)

Hvorfor valgte du ditt bloggnavn?


Det å velge navn var slettes ikke lett. Det første navnet jeg hadde var Ninnis bloggeverden. Synes i grunnen ikke det navnet var så himla spennende, men med min kleina fantasi så ble det med det. For ei lita stund ihvertfall. Så leste jeg noen tips angående valg av navn på nib. Der rådet de å unngå navn med verden, blogg, hjørne, lille osv. De typiske bloggenavnene rett og slett. Og jeg da som hadde valgt lille+blogge+verden følte meg rett og slett gørrkjip i valg av navn.

Bildet i headingen den gang var dette:

Navnet ble etter ei lita stund endret til Ninni på fortet. Grunnen til dette navnet er huset vårt, eller rettere sagt gjerdene rundt det. Det ser ut som et fort:) De fleste i gate vår har det nokså åpent, men vi har murt og snekret oss helt inne:) Det lille vi hadde av tomt var egentlig bare ei steinskråning, og med det vi har gjort på utisden har vi utnyttet tomta veldig godt. Vi er superfornøyd med resultatet!


Jeg begynte å blogge for et drøyt år siden. Jeg har alltid likt å knipse bilder av ting og tang i heimen., og med bloggen ble det en fin plass å dele med andre. Jeg liker også å se tilbake på hvordan jeg har hatt det rundt forbi i huset. Bonusen med bloggingen er de positive tilbakemeldingene jeg har fått fra kjente og ukjente. Det setter jeg utrolig stor pris på


Ja, det var litt om navn og sånn. Nå kaller senga:)


Ha ei feiende fin uke!


...................................................................................


3 kommentarer:

 1. Så kjekt å lese :)
  Nå er jeg veldi nysgjerrig på "fortet" ditt og hvordan det ser ut :)
  Drøm søtt og god ny uke til deg!

  SvarSlett
 2. Morsom utfordring, jeg skal også ta den. :D

  Og jeg er enig med Manuela: Vi må få se fortet!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei
  Syns du har fint navn på bloggen din :-)
  Jeg er helt ny her i bloggland, har kanskje en litt rar tittel, men har den fordi jeg sikkert vil blogge om alt mulig. Alt fra shopping, litt interiør og liker veldig godt gamle ting. Tenkte også kanskje å skrive litt om dagligdagse ting. Alt som gjør godt, både i sjela og for kroppen :-)
  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett