fredag 8. oktober 2010

Snart helg

Uka nærmer seg slutten. Skal bli godt med helg, selv om jeg er hjemme hele uka. Endelig ei helg vi ikke skal noe. Så kanskje jeg kan få lurt mannen til å snekre ferdig gulvet på kottet... Hmmmm...


Fikk et godt tips inne på en annen blogg. Nemlig vakumposer, sånne poser som man kan suge ut all luften av og så tar ting mye mindre plass! Veldig praktisk når en ikke har all verdens av bortsetningsplass. Får ta meg ei runde i morgen og lete litt.Må innom Åhlens også og kjøpe et til av de beigestripete liftgardinene. Og et i rødt også, nå som det nærmer seg jul *jippi* Godt jeg har ei snill mamma som syr for meg. Kanskje jeg heller skal prøve meg selv. Det er jo ikke så vanskelig å sy, men det har liksom alltid vært lettere å levere det til mamma og få det igjen ferdig. Min momor var "sydame", skkulle ønske jeg hadde lært mer av henne før hun døde, men det er jo ikke så mye å gjøre med det nå. Hun var i hvert fall skikkelig flink.


Det ligger et Bolig Pluss blad her på bordet og venter på meg, men det får vente til i morgen for nå er det natta.
                                                                                                   Ninni

2 kommentarer:

 1. Hei hei
  håper helgen ble slik du ønsket At du fikk kose deg med bladet ditt og at mannen fikk snekret litt ;)
  En fin fordeling syntes jeg :)
  hilsen fra anita s

  SvarSlett
 2. Ja, sånn gikk det:) Så nå kan mor stu vekk saker og ting, som sannsynligvis ikke vil se dagens lys på mange mange år;)

  SvarSlett