søndag 31. oktober 2010

Bare en liten ting...

Har forresten funnet meg en skikkelig juleblogg! Den finner du her

Momors ting, og en liten utfordring til meg selv!

Nå er det litt over 10 år siden min kjære momor døde. Og akkurat i det belet (som hun ville sagt det), flyttet jeg sammen med min kjæreste (som i dag er min mann). Det ble mye arvegods på meg, heldigvis! Tenkte derfor jeg skulle knipse litt og se hva jeg har igjen etter momor, og mofar.Bildet over er av middagstallerkene våre. De sto lenge bare i skap og ikke ble brukt. Helt til jeg en dag fant ut at jeg heller ville kaste ut det jeg hadde (for det var en fant av hver slag og slettes ikke mye fint), og kun bruke dette. Hvorfor skal en alltid spare til spesielle anledninger? Jeg har middags-, frokost- og dypetallerkener som jeg bruker hver dag. I tillegg har jeg flere fat, boller og skåler og kaffekopper og skåler, som ikke blir brukt så ofte. Tror ikke det er så verdifult akkurat, men det er veldig koselig å ha siden det nettopp var deres. Og faktisk så synes jeg det er ganske fint også. Nøytralt og enkelt!

Når jeg tenker etter tror jeg det kommer til å bli en del bilder av ting og tang rundt om i huset. Min momor var vel det man kan kalle ei samlerinne, til mofars store fortvilelse! Har nok arvet noen av hennes gener jeg ja*smiler* (til min manns store fortvilelse)

søndag 24. oktober 2010

Endelig

For et par dager siden kunne jeg endelig sette mine bein på Ikea Sørlandet. Herlig! Fikk rasket med meg litt også*smiler*. Men kjente jeg var litt stresset når jeg gikk der. Ikke fordi det var mye mennesker der, for det var faktisk ikke så galt med folk. Nei, det var rett og slett en litt urolig følese, litt sånn "to good to be true" opplevelse. Er så vant med at når jeg er på Ikea, ja da skal det handles, eller hamstres:) Nå trenger jeg ikke kjøpe 3 pakker med telys og batterier i fleng. Nå kan jeg jo gå der hele tiden! Jeg måtte minne meg selv på det et par ganger.

Noe av det jeg kjøpte var to av disse lampene. De skal jeg ha på soverommet (når jeg bare får kommet meg gjennom alt rotet). Ellers ble det litt lys og annet snacks! Så nå brenner jeg lys som bare det her i stua... (Må jo brenne opp lysene, så jeg snart må ta turen ut igjen, hehe)God natt!                                                                                                                   Ninni

mandag 18. oktober 2010

Triste greier

Gleder meg stort til Ikea åpner på Sørlandet. Tanken er å kjøpe Ektorp hjørnesofa i sort, Liatorp bord og skjenk. Og selvfølgelig en hel haug av andre småting. Jeg har faktisk en ønskeliste på nærmere trettitusen! Jeg gleder meg til å ta bilder av den "nye" stua. Nå synes jeg alt bare er trist...Venter i spenning på ei hylle med speil som jeg har bestilt på Lysstøperiet. Sitter å kikker på veggen den skal henge på nå og den er helt tom. Det er jo typisk at jeg ikke blir helt ferdig noen plass, for jeg kan ikke henge opp lamper og bilder før jeg har fått opp denne hylla. Og sånn er det stort sett over hele huset... Men når Ikea kommer, da... Hjelper hvis jeg får igjen på skatten og da! Hihi!
Har en plan angående bilder og bloggen. En liten utfordring til meg selv! Kommer tilbake med mer snart.

Ha en god kveld!                                                                                                                Ninni

torsdag 14. oktober 2010

Tre ting på en gang!Fikk sneket med meg bladet KK julen hjem fra butikken i dag. Så nå sitter jeg i sofaen med pc`en på fanget og tv`en på (Torsdag kveld fra Nydalen) og bladet ved siden av meg! Det er tre ting på en gang! Det går jo ikke... Å jo da. Multitasking!Kikket gjennom bildene mine for å finne noen julebilder, men de var ikke så bra, så det får vente. Kjenner jeg meg selv rett, så er det ikke lenge før det er noe nytt julepynt i hus;) Og da skal det knipses!


Så i mellomtiden får det bli bilder av min nyinnkjøpte hortensia. Ikke en typisk juleblomst men...

                                                                                                  Ninni


tirsdag 12. oktober 2010

Sinnasnekkeren

Har hatt ei fantastisk flott helg. Hadde besøk av sinnasnekkeren på lørdag, men det var ikke han som jaget meg i gang. Det var meg som jaget mannen opp på loftet med hammer, spiker og planker (eller bord som det vel heter). Og det var kanskje ikke det han hadde mest lyst til akkurat den dagen, men argumenet mitt var så bra at han måtte gi seg, hihi! Så nå har vi gulv på loftet/kottet! Så da kan jeg gå igang med å sortere på alle de andre kottene, og da skal det bli orden på ting! Tror jeg....
Søndagen ble tilbrakt i Dyreparken. Vi fikk sett mange av dyrene og lekt oss litt på Jungelstien. Vi hadde med oss nystekte rundstykker og litt pålegg, brus og kaffe. Deilig å spise ute i det fine været, maten smaker ekstra godt da! Hadde egentlig tenkt å sette inn et bilde fra parken, men det gikk litt tregt med bildemappa så det får bare være.


Nå er meg og minsten snart klar for trilletur. Ha en fin dag!
                                                                   
                                                                                                               Ninni

fredag 8. oktober 2010

Snart helg

Uka nærmer seg slutten. Skal bli godt med helg, selv om jeg er hjemme hele uka. Endelig ei helg vi ikke skal noe. Så kanskje jeg kan få lurt mannen til å snekre ferdig gulvet på kottet... Hmmmm...


Fikk et godt tips inne på en annen blogg. Nemlig vakumposer, sånne poser som man kan suge ut all luften av og så tar ting mye mindre plass! Veldig praktisk når en ikke har all verdens av bortsetningsplass. Får ta meg ei runde i morgen og lete litt.Må innom Åhlens også og kjøpe et til av de beigestripete liftgardinene. Og et i rødt også, nå som det nærmer seg jul *jippi* Godt jeg har ei snill mamma som syr for meg. Kanskje jeg heller skal prøve meg selv. Det er jo ikke så vanskelig å sy, men det har liksom alltid vært lettere å levere det til mamma og få det igjen ferdig. Min momor var "sydame", skkulle ønske jeg hadde lært mer av henne før hun døde, men det er jo ikke så mye å gjøre med det nå. Hun var i hvert fall skikkelig flink.


Det ligger et Bolig Pluss blad her på bordet og venter på meg, men det får vente til i morgen for nå er det natta.
                                                                                                   Ninni

tirsdag 5. oktober 2010

Utrolig irriterende!

Overskriftene på innleggene kommer ikke frem på min side. Mangler det som står av etiketter og blogghistorikk også. Bildene er mer tungvinne å legge inn. Alt går i det hele tatt veldig tregt på sidene her. Kjedelig!

Endret navn på bloggen...

Endret navn på bloggen...


... fordi jeg ville det! Og fordi jeg var inne på NiB sin side og leste litt. Og etter litt grubling, fant jeg ut at dette med "fort" passer veldig bra! Heheheh! Og så vil jeg ikke lage en helt ny blogg heller, så derfor er adressen ninnisbloggeverden, mens bloggens faktiske navn er Ninni på fortet (og det var ikke anbefalt, men det får så være).  Hold ut! sier jeg bare:)

mandag 4. oktober 2010

Og blått ble det...
Snart ferdig med den blå malingen i denne omgang! Eldstemann har fått seg en blå vegg på rommet.

                                                                   "Oi, blått!
                            Men mamma, hvorfor er det ikke blått her og her og her??"

Det var visst litt rart at det bare var en vegg som var blå, men han var godt fornøyd med resultatet han også. Jeg har også malt ei lita hylle som hang i momor sin sykjeller og ei kurv, av et sett på tre... Må bytte stoffet som hører til de kurvene, passet ikke helt med beige linstoff mot det blå lenger. Bilde av disse kommer. Sitter og funderer på om det er mer jeg kan male før jeg legger bort kosten for godt!Utgangspunktet mitt for fargen er, som nevnt tidligere, er den blå postkassa. Og må si jeg traff ganske så bra! Lampa på bildet her er jeg kjempe fornøyd med. Både den og den blå radioen, har jeg kjøpt på http://www.barneparadis.no/. Den lille bobla fikk jeg av ei av tantene mine når jeg ble 18, så jeg kunne spare til bil:)Når jeg først var i gang med flytting på møbler, tok jeg like gjerne og ommøblerte. Og rommet virket plutselig mye større!Speilet som en gang var i gull, harogså fått seg et par strøk med maling. Har noen strøk igjen,men det lover bra. Hele stua ble forandret!

Ha en fin kveld videre!                                                              Ninni