torsdag 27. januar 2011

Lille meg, liksom!

Jeg er jo fortsatt nokså ny i dette bloggegamet. Og nesten hver dag oppdager jeg nye blogger, noen utrolig flotte og noen mer amatøraktige. Og at noen finner veien til meg i denne jungelen av blogger synes jeg er utrolig stas. Når dere i tillegg legger igjen kommentarer er det jo enda gøyere! Så tusen takk til de av dere som har gjort det! Det varmer :)


Dagen i dag har heldigvis vært litt mer effektiv enn i går. Ikke at det skulle så mye til altså :) Gøye (og superinteressante) huslige aktiveiteter som rydding og støvsuging har blitt utført. Akkurat når jeg var ferdig med det siste takket støvsugeren for seg. Så da kan jeg vel stryke alle de gøye ønskene jeg har på lista mi og heller ønske meg en støvsuger!!! Finnes det noe mer kjedelig å få, eller å kjøpe også for den saks skyld, enn huslige ting?? Ikke misforstå meg... Altså makiner av forskjellige slag! (Støvsuger, vaskemaskin og tørketrommel og sånne ting. Sånne ting som et hjem egentlig er nokså avhengie av) Ikke høyst nødvendige ting som lysestaker, fat, skåler og pynteting :) Eller Kitchen Aid maskinen, den er hjertelig velkommen til mitt kjøkken any day! En hvit en (for ordens skyld)

Jeg har også rukket å gå tur med naboen og småprinsene våre i det fine været. Til middag ble det hjemmelagede hamburgere i dag. Blandet karbonadedeig og kjøttdeig, to egg, nesten en hel rødløk og ymse krydder. Stekte de brune i stekepanna først og så inn i stekeovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Utrolig enkelt og veldig godt. Kunne hatt enda mer foskjellig krydder i følge oppskriften, men tok bare det jeg hadde i skapet.Lurer på om jeg skal maule den siste som ble igjen nå, ble så vanvittig kjesken...


Bildet er ikke akkurat hentet som hentet ut av en meny, men... Godt var det! Neste gang kan jeg oppgradere litt og lage hamburgerbrødene også :) Husmora lenge leve!Ha en fin torsdagskveld!.


5 kommentarer:

 1. hei :-)
  Koselig blogg du har!
  Mmmm..og jeg ble iallefall sulten av å se på burger-bildet. Tror faktisk jeg må en tur til kjøleskapet med det samme hehe....sånn er det bare.

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, de burgerene så vanvittig gode ut.. tror jeg må prøve meg på sånne i løpet av helgen....
  Og, du har en kjempeflott blogg, jeg må liksom innom en tur å kikke litt ( nesten hver dag ). Du er flink !

  Laila

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer:)

  SvarSlett
 4. Hei.

  Så deilige burgere du! Ble inspirert !!! Du har litt vann i også??

  Lekker blogg,,,ser innom igjen !!!!

  SvarSlett
 5. Vannet brukte jeg når jeg former burgerene. Prøvde å lage de ganske store, sto ca 12 cm i oppskriften. Synes de var litt vanskelig å få fine i kantene, men det er jo litt av sjarmen med hjemmelagede burgere:)

  SvarSlett