lørdag 11. juni 2011

Bryllupsdag

I dag feirer mannen og meg 6 års bryllupsdag! Skal si tiden flyr:) Husker hvor avslappet jeg var hele dagen, helt frem til meg og pappa nærmet oss kirken. Jeg hastet opp kirkegulvet. Pappa måtte holde meg litt igjen, hihi!


Jaja, feiring og feiring... Han skal på lagfest og jeg blir vel liggende hjemme på sofaen og duppe tenker jeg! Farmor og fafar feiret hele 70 år som ektefeller i februar i år, så til sammenligning er jo ikke 6 år så mye! Vi får ha som mål å ta de igjen:)

Sola skinner og vind er det nesten ikke. Alt tyder på at dette blir ei knall dag!

Ha en finfin lørdag!


...................................................................................

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med 6 års bryllupsdag! 70 år som ektefeller for besteforeldrene dine er bare helt utrolig! Skulle likt å vite hva som er oppskriften :-). Selv har jeg hatt samme kjæreste nå i snart 18 år nå, men vi har ikke fått rotet oss opp kirkegulvet enda. Takk for hyggelig kommentar. Ha en super dag :-).

  SvarSlett
 2. Hei

  Gratulerer med 6 års bryllupsdag:) Ha en flott pinse helg.

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen! :)
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 4. Tusen takk Ninni, jeg hadde faktisk ikke sett at jeg var finalist før jeg leste kommentaren din nå :-) Ønsker deg en flott bryllupsdag videre, sånn på tampen av dagen.

  SvarSlett
 5. Takker for hyggelige kommentarer:)

  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 6års bryllupsdag.
  Vi hadde også just (april) 6års bryllupsdag.
  Gøy å lese at du også 'løp' opp kirkegulvet for det gjorde jeg også jeg var så nervøs så jeg måtte forte meg opp før jeg gikk i bakken *hihi*
  Ønsker deg en fin fridag imorgen
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett