torsdag 9. juni 2011

Nedtelling til møte med verden beste

Til tirsdag drar meg, mannen og storeprinsen til Oslo for å se min store helt siden denne videoen så verdens lys tidlig i 1993. Konserten er på onsdagen, men godt å ha en dag der inne før jaget begynner:)


Jeg snakker (selvsagt) om BON JOVI!

Siden da har jeg vært en ihuga fan. Tok litt tid før jeg kom meg på første konsert, men når det først ble en , ble det fort to, tre, fire og nå er det den femte:) Drømmen er å se de live i Madison Square Garden, New York.


Stilen min når for tiden, eller den stilen jeg liker (ikke nødvendigvis har hjemme... enda), er blanding av tja... skandinavisk, chabby, klassisk, en dasj sommerhusstil og en dasj maritimt. Ei salig blanding:) Stilen anno 1993-2000 var derimot ganske annerledes, hehe. Da var veggene dekket av Bon Jovi plakater fra gulv til tak. Romme mitt var "beryktet"...


Han er jo kjekk da:) Og de kan det de driver med:) Tjener penger som hakka møkk! Ikke rart de snart har 30 års jubileum...


Ha en fin torsdagskveld!


...................................................................................

1 kommentar:

  1. Heisan. Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg og at du ville følge videre. Legger meg til hos deg å, flott blogg :-) Ble nesten litt misunnelig på deg nå...prøvde selv å få billetter, men fikk ikke. Du må kose deg så mye, så får jeg spille plater, gleder meg videre.

    SvarSlett