fredag 17. juni 2011

Svever!

For en FANTASTISK konsert! Bon Jovi leverte, som vanlig:) Enda mer stas var det å ha ØYEKONTAKT med han, hihi, og han blunket til meg og storeprinsen! Jeg svever på en rosa sky nå jeg og klarer ikke helt å finne meg en landingsplass.


Har svippet innom bloggen min mens jeg har vært på tur. Og at så mange andre har gjort det samme, uten at det har vært noen innlegg forbauser meg virkelig! Besøkstelleren har tatt noen veldige jafs den siste tiden, og det setter jeg ufattelig stor pris på! Så takk til alle dere som titter innom og takk til dere som har lagt dere til som følgere! Og ikke minst, takk for alle hyggelige kommentarer! Stor stas!


Som dere ser på bldet over ble litt tomt på den veggen der avlastningsbordet sto, men godt med litt luft nå om sommeren. Årh, har så mange planer i hodet mitt som snart må få komme ut:) Det er noe med det at når jeg har først fått for meg noe, så klarer jeg ikke slappe av med det før det er blitt som jeg hadde tenkt:) Til mannens store bekymring, hihi!


Nå er det snart klart for mat! Og det setter jo et matvrak som meg stor pris på:) Bakte poteter, svinefilet og grønnsaker! Snadder!Ønsker alle ei kjempeflott fredagskveld!


.................................................................................. 

1 kommentar:

  1. Så kjekt det må ha vært på konsert!
    Fant bloggen din nå jeg og legger meg til som følger :)
    Gleder meg til å titte innom deg og den koselige bloggen igjen ;)
    Klem May Helen

    SvarSlett