søndag 12. juni 2011

Fra veikantenGod søndagskveld!


I dag har jeg endelig fått ommøblert litt i stua. Har verket lenge etter å gjøre det. Stua er så lite samarbeidsvillig som det kan gå an, men nå har jeg altså knekt koden:) Tror jeg... Nå må jeg bare flytte mitt elskede glasskap ut i stua igjen fra spisestua og kanskje inn igjen i spisestua med det andre glasskapet... Så blir det orden i sakene på fortet!


Avlastningsbordet, Liatorp fra Ikea, har jeg flyttet bort bak sofaen. Ser muligens litt snålt ut fra utsiden, men det er det bare de som bor under som ser, så det får bare være:) Inne synes jeg det ble veldig bra!


Vi hadde oss en liten tur ut i dag for å lufte "vedet" litt i dag. Det ble en liten kamp å få med storeprinsen for han vil kun ha på seg drakt, short og sokker med Liverpool, noe som ikke alltid går an. Av og til må det for eksempel vaskes... Uansett, en liten tur ble det og humøret på mr.prins ble heldigvis mye bedre sånn ca halvveis. Himmel for et styr det var:)


Storeprinsen eksler å plukke blomster. Det hender rett som det er at han kommer hjem med noen til meg! Gode gutten min:) Etter litt trass plukket han også blomster i dag. Til den store gullmedalje! Dagens fangst ble lupiner, prestekrager og rødkløver.


Synes de hvite og rosa lupinene ble flotte i en enkel stormlykt fra Ikea. De lilla har jeg i en annen vase. I morgen blir det fortsettelse av ommøbleringen og diverse som må opp på veggene. Nå har vi tross alt bodd her i snart halvannet år og fortsatt ligger det lamper, bilder og hyller som bare venter på å komme frem i lyset.Jeg har fri frem til fredag. Ikke feil!


Ha ei god uka alle sammen!


....................................................................................

3 kommentarer:

 1. NYDELIG bukett! Så fint det er i stua, ser kjempebra ut. Litt amerikansk å ha bordet bak sofaen! ;-) Så artig bord, med mulighet for å pynte litt under glassplata! Ha en god natt! :-)

  SvarSlett
 2. nydelig bukett! lupiner er skjønne!

  nyt dagen

  klem beate

  SvarSlett
 3. Så fin ei stue...og lupiner er bare skjønne....jeg har vært i veikanten 3 ganger allerede!!!!

  Klem Bodil

  SvarSlett