tirsdag 11. januar 2011

Pink

Rosa er en av de store fargene i år. Jeg har likt rosa lenge og begynner nesten å bli litt lei... Men bare nesten!







Da vi giftet oss for snart seks år siden, hadde vi rosa som farge i bryllupet på pynt, invitasjoner og bordkort, servietter og i buketten. Det gikk i mørkerosa. I det siste har jeg begynt å helle mer over til de sarte fargene og da selvfølgelig lys rosa.







Kan være jeg ender opp med å kombinere både lys og mørk rosa, det kan jo blir litt friskt! Ellers er lyseblå en favoritt. Jeg har egentlig vært, som sikkert mange andre, veldig glad i både knallrosa, turkis og lime, men nå er altså disse byttet ut med lyserosa, lyseblå og mintgrønn. Sistnevnte hadde jeg forøvrig som farge på jenterommet på 80/90-tallet. Og var så kry av den fargen! Var ikke sånn rosa prinsessejente jeg.







Minsteprinsen er så flink til å stå alene og vise at han er SÅ STOR! Lille sjarmøren vår! Vi har gått tur med naboen og hennes lille skjønnas i dag. De er neste like gamle og synes det er så greit å leke sammen.

Nei, nå tror jeg søren med at jeg skal opp å rydde litt på guttenes rom før jeg skal til på middagen.



Ha en fin dag!







P.S. Synes det er fryktelig stas med kommentarer, uansett om det er fra dere med blogg eller dere uten. Men må jo si at når jeg så at Anette fra Anettes hus hadde lagt igjen en kommentar, ble jeg sabla glad. Hun med den flotte bloggen og så mange lesere, så fant hun lille meg. For dere som ikke har vært hos henne før burde absolutt ta turen!

1 kommentar:

  1. Hei hei
    Fint med litt rosa og litt pasteller. Selv har jeg hatt dilla på pudderrosa og lyseblått en stund.
    Ønsker deg en flott kveld

    klem fra anita s

    SvarSlett