søndag 6. februar 2011

Dette ønsker jeg meg

Noen favoritter på hår- og sminkefronten:) Har alltid hatt Dior som favoritt når det gjelder øyesminke. Mascaraen Diorshow (sort og vannfast)er fast innventar i sminkeboksen min:) Disse er fra vårkolleksjonen 2011.


Klar favoritt på sjette året er mineralpudderet i.d. bare minerals. Sist jeg kjøpte det var på ebay for en brøkdel av prisen du betaler i Norge. Medium beige...


For å fjerne sminken bruker jeg Cliniques "Take the day off"


Rensesettet fra Clinique, eller egentlig rensevannet, bruker jeg hver dag. Føler virkelig den får med seg ALT av skitt og sminkerester. Avhengig av den i grunnen.


Min klare favoritt på shampo- og balsamfronten er L`oreal expert vitamino color og shine blonde.Så til slutt tre hårspayer. Mitt hår er så fint/tynt at det skal litt til for å holde på sveisen... Jeg er skikkelig dårlig på å stelle håret mitt, altså sette det opp osv. Og når håret i tillegg er så lite samarbeidsvillig, blir det jo bare helt håpløst! Derfor trenger jeg sprayer som HOLDER.

Sånn! Ikke mye hus og hjem over innlegget mitt i kveld. I morgen blir det nips og naps som jeg "trenger". Og så kommer mannen hjem. Yeej! Sikker på han er storfornøyd med å ha sett Liverpool vinne 1-0 over Chelsea på Stamford Bridge...So long!


................................................................................

3 kommentarer:

 1. Her var det mange herligheter;)
  Flotte farger på skyggene ♥
  Bed Head er supert! Og det lukter så godt;)

  Ha en herlig ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Ja, likte godt de skyggene jeg også:) Håper det detter inn noe herfra i løpet av denne og neste uke...

  SvarSlett
 3. Trodde du brukte Amway, jeg........ hehehehe..  Hilsen "svigers"

  SvarSlett